Kıbrıs Spor Örgütü UNESCO ve Commonwealth toplantısında

Kıbrıs Spor Örgütü, Yönetim Kurulu üyesi Alkis Galatopoulos’un Paris’te gerçekleşecek iki önemli uluslararası toplantıya katılmasıyla Olimpiyat Oyunları heyecanını yaşıyor.

Galatopoulos, dünyanın en önemli spor etkinliği olan Olimpiyat Oyunları başlamadan önce UNESCO Konferansı ve Britanya Ortak Refah Ülkeleri Commonwealth Spor Bakanları Toplantısında yer alacak.

Yapılan ilgili açıklamaya göre, Organizasyonu temsilen Alkis Galatopoulos 23-24 Temmuz hafta sonunda UNESCO “Change the game” Konferansına katılıyor.

Konferans, sürdürülebilir kalkınma için sporun dönüştürücü gücüne odaklanıyor. Spor yoluyla sosyal etkiye yatırım yapmak ve daha eşitlikçi ve sürdürülebilir bir spor ortamı inşa etmek, Konferansın dayandığı ana sütunlar olarak öne çıkıyor.

Ardından 25 Temmuz Perşembe günü Alkis Galatopoulos, Eğitim, Spor ve Gençlik Bakanı Athena Michaelidou’nun da katılacağı Commonwealth Spor Bakanları Toplantısı’nda Kıbrıs’ı temsil edecek. İyi yönetişim ve sporda sporcuların güvenliği toplantının odak noktasını oluşturacak.

Yönetim Kurulu üyesi 26 Temmuz Cuma günü, ilk kez bir stadyumda değil Seine Nehri üzerinde gerçekleştirilecek olan Paris 2024 Oyunlarının açılış törenine katılacak.

(KHA)

About the author